THE FIVE BEHAVIORS OF A COHESIVE TEAM – FACILITATOR ACCREDITATION

BLIV AKKREDITERET FACILITATOR

The Five Behaviors of a Cohesive Team Facilitator accreditation henvender sig til den erfarne facilitator, der ønsker at arbejde professionelt og målrettet med processen om at skabe velfungerende og high performing teams.

The Five Behaviors of a Cohesive Team workshops fungerer anderledes end mange andre samarbejdsworkshops. Bølgerne går ofte højt og følelserne kan sidde udenpå tøjet. Dit nøje tilrettelagte program kan måske smides ud af vinduet kort tid inde i workshoppen, fordi teamet åbner op for vigtige – til tider konfliktfyldte – diskussioner, som skal håndteres, inden der kan arbejdes videre. Det er dit ansvar, at I kommer rigtigt videre i processen. Du skal magte at få teamedlemmerne til at tage ansvar for processen frem mod at blive et high performing team. Det er netop dét ansvar, der er centrum for din online akkreditering.

The Five Behaviors of a Cohesive Team er ikke et “quick fix” til løsning af samarbejdsproblemer eller et typisk undervisningsprogram til bedre kommunikation i afdelingen. Det stiller krav til, at du som facilitator magter at hjælpe teamet gennem processen – uanset hvad dagen bringer.

Hvis du har interesse i at blive akkrediteret facilitator i værktøjet, så foregår det via tilmelding hos os som dansk autoriseret partner. Akkrediteringen opnås udelukkende ved deltagelse på et internationalt online program, hvor al undervisning, forberedelsesmaterialer og skriftlige opgaver er på engelsk. Uddannelsesprogrammet indeholder:

  • 5 ugers online kursus med forberedelsesmoduler og 5 online class room training moduler
  • Ugentlige 90-minutters instruktør baseret online sessioner i internationalt forum
  • 3-4 timers online selvstudie per uge mellem modulerne
  • Eksamen
  • Faciliteringsmaterialer i form af USB-kit med øvelser, powerpoints og filmklip

VI HAR OGSÅ VALGT DISCOVER