THE FIVE BEHAVIORS OF A COHESIVE TEAM – FACILITERING

BLIV RINGET OP?

Bliv ringet op af en af vores dygtige Autoriserede Partnere til en gennemgang af vores Five Behaviors of a Cohesive Team værktøj med udgangspunkt i dine specifikke behov.

INTRODUKTION

LAD DISCOVER’s AUTORISEREDE PARTNERE FACILITERE EN FIVE BEHAVIOR WORKSHOP I DIN ORGANISATION

At arbejde som et team er altid et aktivt og bevidst tilvalg. Det er hårdt arbejde. At sætte det fælles resultat over individuelle mål kræver indsigt fra alle medlemmer af teamet. Det fordrer tillid, dialog, ansvar og et fælles sprog at gøre det hele ud fra. Det handler om samarbejde.

En faciliteringsproces leveret af en af DISCOVER’s autoriserede partnere er altid tilpasset den enkelte virksomhed og det enkelte team. Omdrejningspunktet er værktøjet The Five Behaviors of a Cohesive Team, men processen skræddersys til at matche teamets konstellation, udfordringer og ressourcer. Alle teamets medlemmer udfylder anonymt spørgerammen omkring samarbejdet i teamet målt på kategorierne tillid, konflikt, commitment, ansvar og resultat. Alle individuelle svar samles i en teamrapport, som danner udgangspunkt for et udviklingsforløb for teamet.

DISCOVER’s autoriserede partnere er eksperter på værktøjet og vi faciliterer teamet professionelt gennem den efterfølgende udviklingsproces, som består af en skræddersyet vekslen mellem aktiviteter, diskussioner, handlingsplaner og hjemmearbejde, som kan udføres i perioder mellem workshops. Vi skaber rammen for tillid, åbenhed, feedback og konstruktiv debat i teamet, således at alle teammedlemmer bidrager og tager ansvar for udviklingsprocessen af teamet. Kun på denne måde skabes der fælles commitment til de nye samarbejdsrelationer og effektive procedurer i teamet, som skal sikre resultaterne på bundlinjen.

Som virksomhed kan man have markedets bedste produkt, den bedste software, den bedste strategi – og de klogeste ansatte. Men hvis de ikke kan opnå sammenhængskraft og velfungerende samarbejde, så lader resultaterne ofte vente på sig.

BLIV RINGET OP?

Bliv ringet op af en af vores dygtige Autoriserede Partnere til en gennemgang af vores Five Behaviors of a Cohesive Team værktøj med udgangspunkt i dine specifikke behov.

VI HAR OGSÅ VALGT DISCOVER